Apparaten en accessoires
Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
3 porzioni
Ingrediënten
-
6 pomodori ciliegino a metà
-
100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
-
1 spicchio di aglio (optioneel) schiacciato
-
15 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
2 pizzichi di sale
-
1500 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
500 g di filetti di scorfano puliti
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
528.3 mg
Eiwitten
32.4 g
Calorieën
945 kJ /
226 kcal
Vetten
9.1 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
3.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sottovuoto ogni giorno
15 recepten
Italië
Italië