Apparaten en accessoires
Speculoos (Bolacha flamenga)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
50 unidades
Ingrediënten
-
farinha tipo 55280 g
-
manteiga s/ sal fria, cortada em pedaços100 g
-
açúcar mascavado escuro100 g
-
leite40 g
-
mistura de especiarias p/ speculoos (ver dica)1 c. chá de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidade
Natrium
1.4 mg
Eiwitten
0.6 g
Calorieën
179.8 kJ /
43 kcal
Vetten
1.7 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
6.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Primavera
16 recepten
Portugal
Portugal