Ginger salmon udon with spiced cashews
TM6 TM5 TM31

Ginger salmon udon with spiced cashews

4.5 (58 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
  • 6 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 garlic clove
  • 2 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
  • 4 sprigs fresh coriander, stems and leaves
  • 1 tbsp lemon juice
  • 2 tsp honey
  • 1 tbsp soy sauce
  • 2 tbsp olive oil
  • ½ tsp Szechuan peppercorns
  • 1 tsp Chinese five spice
  • 120 g raw cashew nuts
  • 2 pinches sea salt
  • 1500 g hot water
  • 4 fresh boneless salmon fillets (approx.125g each)
  • 150 g bok choy, cut into wedges
  • 150 g zucchini, cut into batons (1 x 7 cm)
  • 180 g dried udon noodles

Voeding
per 1 portion
Calorieën
5321.5 kJ / 1271.9 kcal
Eiwitten
105.5 g
Koolhydraten
53.6 g
Vetten
72.7 g
Verzadigd vet
13 g
Vezels
4.9 g
Natrium
3778.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r809802