Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickles
- 240 g green cabbage, thinly sliced
- 140 g carrot (approx. 1), peeled and thinly grated
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices and deseeded, if preferred
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Rice
- 200 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
Korean beef
- 300 grams sirloin steak, beef, trimmed and thinly sliced
- 2 fresh red chillies, cut into halves and deseeded if preferred
- 1 piece fresh lemongrass (approx. 4 cm)
- 6 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g water
- 6 tsp salt-reduced soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 20 g rice bran oil
- 12 baby cos lettuce leaves
- 12 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 fresh long red chillies, cut into thin slices and deseeded, if preferred
- 80 g fresh bean sprouts
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1527.5 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 360 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r808739