Apparaten en accessoires
Bocata de rosbif
Voorbereiding. 30min
Totaal 24u. 30min
8 unidades
Ingrediënten
Rosbif
-
900 - 1000 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
-
800 g de agua
Cebollas al vino
-
500 g de cebolla roja en octavos
-
20 g de aceite de oliva
-
30 g de vino tinto
-
1 - 2 pellizcos de sal
-
1 pellizco de pimienta negra molida
Salsa de mostaza
-
150 g de mayonesa
-
30 g de crème fraîche
-
30 g de mostaza de Dijon
-
1 pellizco de sal
-
1 pellizco de pimienta molida
-
10 g salsa inglesa (salsa Worcestershire)
Bocata
-
4 baguettes (cortadas por la mitad)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Natrium
1219.9 mg
Eiwitten
42.9 g
Calorieën
3437 kJ /
821 kcal
Vetten
27.5 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
5.9 g
Koolhydraten
99.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 174
60 recepten
Spanje
Spanje