Apparaten en accessoires
Gravlax de salmón
Voorbereiding. 25min
Totaal 60u. 30min
8 raciones
Ingrediënten
-
150 g de azúcar
-
150 g de sal gorda
-
1 cucharadita colmada de semillas de hinojo
-
30 - 40 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
-
1000 g de lomo de salmón fresco con piel
-
2 cucharadas de brandy
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
8357.8 mg
Eiwitten
29.2 g
Calorieën
1444 kJ /
345 kcal
Vetten
16.4 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
19.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 174
60 recepten
Spanje
Spanje