Apparaten en accessoires
Corona pasquale al sesamo
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
20 fette
Ingrediënten
Impasto
-
450 g di acqua
-
100 g zucchero
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 uovo
-
850 g di farina tipo 00
-
100 g olio di semi di girasole
-
20 g di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
-
100 g semi di sesamo
-
3 cucchiai di latte
-
2 cucchiai di miele
-
4 uova colorate
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 20 fette
Natrium
8714.3 mg
Eiwitten
189.6 g
Calorieën
25183.6 kJ /
6019 kcal
Vetten
219.8 g
Vezels
37.5 g
Verzadigd vet
42.1 g
Koolhydraten
817.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pasqua
10 recepten
Italië
Italië