Apparaten en accessoires
Scones met frambozenboter
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
8 porties
Ingrediënten
Scones
-
bloem295 g
-
kristalsuiker50 g
-
bakpoeder1 el
-
fijn zout½ tl
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
boter in blokjes gesneden en gekoeld115 g
-
ei1
-
115 g lichte room (ong. 18% vet), half-crème typevolle yoghurt suikervrij115 g
-
melk het noodzakelijke om te glaceren
Frambozenboter
-
boter bij kamertemperatuur115 g
-
poedersuiker75 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
verse frambozen50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13 g
Calorieën
1243 kJ /
296 kcal
Vetten
41 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Familie en vrienden
15 recepten
Benelux
Benelux