Compatibele versies
Crema de lentejas con albóndigas y postre de crema solero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema solero
- 1 melocotón en almíbar (en mitades) y reserve 30 g del almíbar
- 1 - 2 galletas
- 25 g de zumo de melocotón
- ½ cucharadita de maicena
- 1 ½ cucharaditas de azúcar
- 75 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de queso cremoso
- ¼ de cucharadita de azúcar vainillado
Crema con albóndigas
- 50 g de lentejas pardinas
- agua para hidratar
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y reserve 1-2 hojas para decorar
- 1 diente de ajo
- 150 g de carne picada de pollo
- 30 g de pan rallado
- 1 huevo
- 3 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 30 g de cebolla en trozos
- ½ - 1 guindilla seca (optioneel)
- 100 g de patata en trozos de 2 cm
- 500 g de caldo de pollo
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- ½ cucharadita de pimentón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 7392 kJ / 1766 kcal
- Eiwitten
- 74.6 g
- Koolhydraten
- 109.4 g
- Vetten
- 116.6 g
- Verzadigd vet
- 52.2 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 3301.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r802549