Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
TM6 TM5 TM31

Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g pistácio s/ casca e s/ sal
  • 60 g azeite extra virgem
  • 40 g sumo de laranja fresco
  • 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
  • Pimenta preta q.b.
  • 100 g edamame
    of 100 g edamame congelado
  • 400 g lombos de salmão s/ pele
  • 5 g azeite
  • 1000 g água
  • 250 g espelta em grão, lavada e escorrida
  • 200 g tomate-cereja cortado em quartos
  • 1 abacate cortado em cubos (0,5 cm)

Voeding
per 1 dose
Calorieën
2105.4 kJ / 503.2 kcal
Eiwitten
24.1 g
Koolhydraten
37.9 g
Vetten
30.2 g
Verzadigd vet
5.1 g
Vezels
8.8 g
Natrium
660.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r801903