Apparaten en accessoires
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 raciones
Ingrediënten
-
200 g de bulbo de hinojo en cuartos
-
200 g de puerro (solo la parte blanca)
-
30 g de aceite de oliva
-
¾ de cucharadita de sal
-
2 pellizcos de pimienta molida
-
100 g de queso de cabra en rulo en trozos
-
2 cucharadas de tomillo seco
-
1 huevo
-
100 g de queso ricota
-
250 g de masa de hojaldre (rectangular)
-
1 huevo batido
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
511.9 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
1389 kJ /
332 kcal
Vetten
22.7 g
Vezels
15.5 g
Verzadigd vet
10.5 g
Koolhydraten
22.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Accesorio Cortador+ de Thermomix®
71 recepten
Spanje
Spanje