Apparaten en accessoires
Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 Portionen
Ingrediënten
Avocado-Dip
-
Limettensaft20 g
-
Avocado reif, in Stücken200 g
-
körniger Frischkäse100 g
-
Frühlingszwiebeln in feinen Ringen25 g
-
Meersalz½ TL
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Pfeffer2 Prisen
Pulled-BBQ-Pilze und Fertigstellung
-
Wasser200 g
-
Austernpilze, frisch in Streifen600 g
-
Öl40 g
-
Barbecue-Sauce (z. B. von Löwensenf®)150 g
-
Zuckerrübensirup50 g
-
Apfelessig50 g
-
Knoblauch, granuliert (optioneel)1 TL
-
Salz½ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
2043 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
2762 kJ /
660 kcal
Vetten
39 g
Vezels
10.8 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
72 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 recepten
Duitsland
Duitsland