Compatibele versies
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette di vitello
- 50 g di pane bianco
- 70 g di latte
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di carne trita di vitello
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
Crema di zucca e carote
- 3 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di cipollotto
- 60 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di zucca a pezzi
- 200 g di carote, pelate e a pezzi
- 350 - 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 300 g di topinambur, pelati e a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1694.5 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 37.6 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 740.4 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r797167