Apparaten en accessoires
Pasta radicchio e pancetta
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni
Ingrediënten
-
50 g di scalogno
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
250 g di pancetta a cubetti (dolce o affumicata)
-
200 g radicchio trevisano a listarelle
-
130 g di brodo vegetale
-
320 g di pasta formato a piacere
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
1164.8 mg
Eiwitten
24.5 g
Calorieën
2314.8 kJ /
553.3 kcal
Vetten
25.1 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
55.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Gennaio 2023
35 recepten
Italië
Italië