Apparaten en accessoires
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
10 pincées de sel
-
10 pincées de poivre moulu
-
6 filets de bar
-
600 g de champignons de Paris frais
-
500 g de poireaux coupés en tronçons
-
50 g d'échalotes
-
100 g d'eau
-
100 g de vin blanc sec
-
30 g de farine de blé
-
200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
1 c. à soupe de fumet de poisson
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
378.3 mg
Eiwitten
29.6 g
Calorieën
1472.1 kJ /
351.8 kcal
Vetten
15.6 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
8.4 g
Koolhydraten
21.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Recettes de fêtes avec des Rock Stars
15 recepten
Frankrijk
Frankrijk