Apparaten en accessoires
Magret de canard roulé à la figue et carottes rôties
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
400 g d'eau
-
400 g de carottes coupées en deux dans la longueur
-
30 g de graisse de canard
-
½ c. à café de ras el-hanout
-
7 figues fraîches
-
50 g d'échalotes coupées en deux
-
3 pincées de sel
-
3 pincées de poivre moulu
-
2 magrets de canard sans peau
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
256.1 mg
Eiwitten
22.3 g
Calorieën
1472.1 kJ /
351.9 kcal
Vetten
17 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
29.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Recettes de fêtes avec des Rock Stars
15 recepten
Frankrijk
Frankrijk