Apparaten en accessoires
Tarta gijonesa
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
8 raciones
Ingrediënten
-
3 huevos
-
120 g de azúcar
-
120 g de harina de repostería
-
1 pellizco de sal
-
5 hojas de gelatina
-
450 g de nata (35% de grasa)
-
300 g de turrón de Jijona blando en trozos de 2 cm
-
100 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para engrasar)
-
35 g de azúcar glas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
69.7 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
2646 kJ /
632 kcal
Vetten
46.2 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
21.5 g
Koolhydraten
49.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fácil y sorprendente con Thermomix®
90 recepten
Spanje
Spanje