Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ziemniaki Hasselback
-
40
g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
of 40 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki - 6 ziemniaków, podłużnych, nieobranych, dokładnie umytych (180-200 g każdy)
- 6 plastrów boczku parzonego, w plastrach, pokrojonych na 3-4 cm kawałki
- 1 gałązka rozmarynu, świeżego, tylko liście (optioneel)
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 700 g wody
- olej, do posmarowania
Dip z serem pleśniowym
- 60 g korniszonów, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 100 - 125 g sera z niebieską pleśnią, pokrojonego na kawałki
- 250 g twarogu, półtłustego, podzielonego na kawałki
- 200 - 220 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- ½ - ¾ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 5 - 10 g szczypiorku, drobno posiekanego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2374.9 kJ / 567.6 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 17.7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1395.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r794380