Apparaten en accessoires
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)2
-
olijfolie plus 1 el om te bakken5 g
-
1 tl brandy, Franscognac1 tl
-
roze peperkorrels1 tl
-
zure room300 g
-
boter om in te smeren
-
garnalen, rauw, gepeld400 g
-
zeezout of naar smaak3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 snuifje
-
verse bieslook gehakt1 el
-
eierdooiers van grote eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
908 kJ /
217 kcal
Vetten
16.9 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux