Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparing the Turkey
- 1 whole turkey, thawed, (14-16 lbs, to serve 8-10 people)
Lemon Herb Cream
- 1 lemon, thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, plus extra to garnish
- 6 sprigs thyme, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 3 oz pancetta, diced
- 1 garlic clove
- 5 oz mascarpone
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz unsalted butter, diced (1 in.)
Prepping the Turkey
- 1 yellow onion, quartered
- 1 garlic bulb, cut in half
-
5
dried bay leaves
of 5 fresh bay leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3718.3 kJ / 888.7 kcal
- Eiwitten
- 93.9 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 52.2 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 909.4 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r793787