Apparaten en accessoires
Soupe de courge, petites pâtes et chorizo
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
600 g chair de courge butternut coupée en morceaux
-
100 g de chorizo doux (dont 70 g en morceaux et 30 g en fines rondelles)
-
45 g d'échalotes
-
800 g d'eau
-
1 cube de bouillon de volaille
-
60 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
-
40 g de pignons de pin
-
persil frais ciselé pour le service
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
931.5 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
1332.3 kJ /
319.3 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
30.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Les soupes complètes
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk