Spinach and paneer curry (Diabetes)
TM6 TM5

Spinach and paneer curry (Diabetes)

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g paneer, cut into cubes (2 cm - see Tips)
  • 4 tsp garam masala
  • 2 tsp ground cumin
  • 150 g doongara rice, brown (see Tips)
  • 1000 g water
  • 90 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 150 g onion, cut into halves
  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 garlic cloves
  • 1 bunch fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved
  • 200 g fresh baby spinach leaves
  • 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
  • 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
  • ½ fresh long green chilli, thinly sliced, to garnish
  • lemon, cut into cheeks

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1742.5 kJ / 417.5 kcal
Eiwitten
19.3 g
Koolhydraten
44 g
Vetten
17.3 g
Verzadigd vet
7.3 g
Vezels
10.3 g
Natrium
161.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r793331