Apparaten en accessoires
Gratinierte Jakobsmuscheln
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Schalotten halbiert100 g
-
Olivenöl20 g
-
Whisky30 g
-
Sahne200 g
-
Mehl20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paprika de la Vera3 Prisen
-
Jakobsmuscheln (ca. 12 Stück)350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
662 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
1722 kJ /
412 kcal
Vetten
28 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Weihnachtsmenü
20 recepten
Duitsland
Duitsland