Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Omlet Tamago
- 4 jajka
- 40 g wody
- 5 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 10 g sosu sojowego, jasnego
- ½ łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
Różowa komosa i smażenie omletu
- 380 g wody
- 15 g oleju, plus dodatkowa ilość do smażenia
- 2 łyżki soku z czerwonych buraków
- 2 łyżki octu ryżowego lub jabłkowego
- 1 łyżeczka cukru
- 200 g komosy ryżowej (quinoa)
- ¾ łyżeczki soli
- olej, do smażenia
Zawijanie sushi
- 200 g wody
- 20 g octu ryżowego lub jabłkowego
- 4 płaty wodorostów nori
- 20 g szczypiorku, świeżego (ok. ½ pęczka)
- ½ ogórka przekrojonego wzdłuż na pół, bez gniazd nasiennych, pokrojonego w 5 mm słupki
- sos sojowy, do podania
- pasta wasabi, do podania
- imbir marynowany, do podania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 131.2 kJ / 31.3 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 65.4 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r792271