Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g fileta z piersi kurczaka, pokrojonego na 3-4 cm kawałki
-
100
g pasty curry tikka
of 4 łyżeczki przyprawy garam masala (patrz wskazówka) - 40 g masła klarowanego (ghee) (patrz wskazówka)
- 150 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 10 g kolendry, świeżej, tylko liście
- 3 ząbki czosnku
-
1 - 2
zielone papryczki chili, świeże, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
of 1 - 2 czerwone papryczki chili, świeże, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki - 1 łyżeczka soli
- 2 łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
- 2 łyżeczki kolendry, mielonej
- ½ łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
- 100 g wody
- 70 g koncentratu pomidorowego
-
500
g śmietany, min. 30% tłuszczu
of 500 g śmietany UHT, 18% tłuszczu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2094.2 kJ / 500.5 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 41.2 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 568.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r792261