Compatibele versies
Dahl de lentilles corail, épinards et courge à l'indienne
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon jaune, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
-
1
c. à soupe de pâte de curry
of de curry en poudre -
250
g de tomates concassées en conserve
of de coulis de tomates - 400 g d'eau bouillante
- 250 g de lentilles corail, rincées et égouttées
- 200 g de courge butternut, en petits dés d'1 cm
- 100 g de pousses d'épinards
- du sel
- du poivre moulu
- 1 yaourt nature velouté, pour la finition
- 3 oignons verts, émincés, pour la finition
- piment, émincé, pour la finition (optioneel)
- feuilles de coriandre fraîche, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1785.7 kJ / 426.8 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 75.1 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 88.9 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r784960