Rosemary and thyme polenta chips
TM6 TM5 TM31

Rosemary and thyme polenta chips

4.4 (54 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 tsp olive oil, plus extra for greasing
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only, finely chopped
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only, finely chopped
  • 480 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g polenta (cornmeal)
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 2 pinches salt, plus extra to taste
  • 20 g butter, for frying

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1246.3 kJ / 297.9 kcal
Eiwitten
3.7 g
Koolhydraten
40.1 g
Vetten
13.5 g
Verzadigd vet
5.9 g
Vezels
2.1 g
Natrium
162.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r78479