Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di melanzane, a cubetti (2 cm)
- 150 g di finocchi, a pezzi (3 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio di oliva
- 200 g di cipolle, tagliate in quattro
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di basilico, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 300 g di pomodori, tagliati in quattro
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola, a pezzi
- 150 g di acqua
- 25 g di aceto balsamico
- 170 g di lenticchie, verdi, secche, intere (ad es. lenticchie verdi biologiche Coop Naturaplan)
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 30 g di pinoli
- 30 g di mandorle a bastoncini
- 200 g di sedano, a pezzi (1 cm, vedi punta)
- 250 g di peperoni, a cubetti (1 cm)
- 1 peperoncino rosso, lungo, a pezzi (0,5 cm) (optioneel)
-
50
g di olive, denocciolate, a
rondelle (0,3 cm) - 25 g di capperi sott'aceto in aceto, scolati
- 20 g uvetta (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 922 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 465 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r784258