Apparaten en accessoires
Bacalao en salsa de tomate
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 raciones
Ingrediënten
-
1 diente de ajo
-
100 g de cebolla en cuartos
-
500 g de tomate maduro en cuartos
-
2 pellizcos de pimienta molida
-
2 - 3 pellizcos de pimienta de Cayena molida
-
1 cucharadita de pimentón
-
1 cucharadita de sal
-
40 g de aceite de oliva
-
600 g de bacalao fresco en 4 lomos
-
1 cucharada de perejil fresco picado
-
4 rodajas de limón
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
671 mg
Eiwitten
28.3 g
Calorieën
1041.1 kJ /
248.8 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
8.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 167
35 recepten
Spanje
Spanje