Compatibele versies
Schiacciata di grano saraceno con verdure e Gorgonzola (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di acqua
- 200 g di farina di grano saraceno
- 100 g farina di ceci + q.b.
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 150 g di yogurt bianco, non dolcificato
- ½ cucchiaino di sale
- olio extravergine di oliva q.b. per ungere
Glassa al miele e peperoncino
- 1 - 2 peperoncini rossi piccanti, freschi, a pezzi
- 30 g di cipollotto, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di miele
- 10 g di aceto di riso
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 180 g di panna acida (30% di grassi)
- 110 g di carota, a fette (4 mm)
- 130 g di pastinaca, a fette (4 mm)
- 80 g di cipolla rossa, a fette (4 mm)
- 140 g di Gorgonzola, tagliato a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2575.1 kJ / 615.5 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 83.5 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1251.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r781693