Compatibele versies
Torta di zucca con noci e cioccolato (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle pelate
- 110 g di zucchero
- 200 g di farina senza glutine
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 limone preferibilmente biologico,solo la scorza senza la parte bianca
- 2 uova
- 170 g di panna molto densa (circa 48% grassi)
- 125 g di burro freddo, a pezzi (1 cm)
- 400 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (0,5 cm - 1 cm)
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 100 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- ½ cucchiaino di zenzero secco macinato
- 2 pizzichi di chiodi di garofano in polvere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 30 g di cioccolato bianco sciolto
- 30 g di noci sgusciate
- 30 g di panna montata (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1040.6 kJ / 248.7 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 138 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r781689