Apparaten en accessoires
Cioccolata calda con meringhe
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 30min
4 tazze
Ingrediënten
Meringhe
-
270 - 300 g zucchero
-
100 g di albumi
Cioccolata
-
600 g di latte parzialmente scremato600 g di latte intero
-
60 - 100 g zucchero a piacere
-
50 g di cacao amaro in polvere
-
20 g di fecola di patate20 - 30 g di frumina (o maizena)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 tazza
Natrium
234.9 mg
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
2195 kJ /
524.8 kcal
Vetten
8.6 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
108.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Ottobre 2022
31 recepten
Italië
Italië