Apparaten en accessoires
Dattel-Speck-Dip
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehe1
-
Bacon in feinen Streifen100 g
-
Öl10 g
-
Datteln, entsteint120 g
-
Frischkäse300 g
-
Crème fraîche100 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer2 Prisen
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Honig5 g
-
Thymian abgezupft6 Zweige
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
350 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1451 kJ /
347 kcal
Vetten
29 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 2/2023
42 recepten
Duitsland
Duitsland