Apparaten en accessoires
Paprika-Shakshuka mit Avocado
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
gelbe Paprika in Stücken400 g
-
Olivenöl30 g
-
stückige Tomaten aus der Dose300 g
-
Wasser100 g
-
Tomatenmark40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Paprika de la Vera1 TL
-
Kurkuma1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Salz1 ¼ TL
-
Avocados halbiert2
-
Tahin2 - 3 EL
-
Koriander gehackt½ Bund
-
Fladenbrot geviertelt1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
1093 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
2090 kJ /
499 kcal
Vetten
33 g
Vezels
13.6 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hin & Veggie!
25 recepten
Duitsland
Duitsland