Apparaten en accessoires
Rape y gambones con patatas al ajillo
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 raciones
Ingrediënten
-
600 g de agua
-
1 hoja de laurel seca
-
600 g de patatas en dados de aprox. 3 cm
-
12 de gambones crudos enteros
-
600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) cortado en 6 trozos y salpimentado
-
100 g de aceite de oliva
-
2 - 3 dientes de ajo
-
2 - 3 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
½ cucharadita de sal
-
1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
20.46 g
Calorieën
1263 kJ /
302 kcal
Vetten
17.66 g
Vezels
1.71 g
Koolhydraten
15.31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina al vapor
12 recepten
Spanje
Spanje