Apparaten en accessoires
Schweizer Linzertorte
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
12 Stück
Ingrediënten
-
Butter weich, zum Einfetten
Teig
-
Mandeln geschält100 g
-
Haselnüsse100 g
-
Zucker150 g
-
Vanillezucker2 Pck.
-
Mehl250 g
-
Salz1 Prise
-
Zitronenschale, gerieben1 Pck.
-
Butter weich, in Stücken (2 cm)200 g
-
Ei1
Füllung und Fertigstellung
-
Erdbeerkonfitüre400 g
-
2 EL RumWasser2 EL
-
Mandelblättchen (optioneel) geröstet, zum Bestreuen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Natrium
10 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1910 kJ /
456 kcal
Vetten
25 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
1. August, wir feiern!
13 recepten
Zwitserland
Zwitserland