Compatibele versies
Risotto ai frutti di mare e Sedanini alla crema di peperoni (Bimby Friend)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 980 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 360 g di pasta secca tipo sedanini rigati (cottura 10/11 minuti)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla rossa a listarelle
- 250 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm circa)
- 150 g di pomodori datterino a metà
- 10 foglie di basilico fresche, lavate + q.b.
- 4 pizzichi di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di scalogno a metà
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 250 g di seppie a listarelle
-
1
dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
of 1 dado per brodo vegetale - acqua q.b. per arrivare a 700 g
- 250 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- 20 g di burro
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2096.3 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 486.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r775708