Apparaten en accessoires
Risotto con la Fava Tonka
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni
Ingrediënten
-
100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
-
30 g di scalogno
-
50 g di burro
-
320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
-
60 g di vino bianco secco
-
750 g di acqua calda
-
1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
-
½ cucchiaino di sale
-
2 pere Williams pelate e a cubetti
-
fava tonka grattugiata, a piacere
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
483.7 mg
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
2225.8 kJ /
532 kcal
Vetten
21.7 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
12.2 g
Koolhydraten
75.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Primi per stupire
10 recepten
Italië
Italië