Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Insalata
- 120 - 150 g di cetriolo, a fette (2-3 mm)
- 40 g di rucola
- 40 g di spinaci freschi in foglia
- 2 - 3 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
2 - 3
rametti di menta fresca
of 2 - 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate - 60 g di cipolla rossa, a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ¼ - ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 cucchiaio di aceto bianco
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 - 3 pizzichi di zucchero
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Uova pochè
- 2 - 3 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 150 - 200 g di yogurt greco
- 4 - 6 pizzichi di sale
- olio extravergine di oliva
- 4 uova
- 400 g di acqua
- 4 cucchiai di burro
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ - 1 cucchiaino di peperoncino rosso secco
- ½ cucchiaino di sommacco
- pane bianco a fette per toast tostato, per servire
- aneto fresco per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2769.8 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 17.6 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 903.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r773734