Apparaten en accessoires
Sauce aux champignons
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
100 g d'oignon coupé en deux
-
150 g de champignons de Paris frais
-
5 brins de persil frais équeutés
-
1 c. à soupe d'huile d'olive
-
3 pincées de sel
-
3 pincées de poivre blanc moulu
-
150 g de crème liquide légère
-
40 g de vinaigre de riz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
397.5 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
484.3 kJ /
117 kcal
Vetten
9.5 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
4.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi n°39
46 recepten
Frankrijk
Frankrijk