Apparaten en accessoires
Mediterraner Hähnchen-Eintopf
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Knoblauchzehen2
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
-
Thymian abgezupft3 Zweige
-
Hähnchen-Unterschenkel mit Haut (ca. 600 g)4
-
Tomaten geachtelt230 g
-
rote Zwiebeln geachtelt100 g
-
Wasser800 g
-
Olivenöl30 g
-
50 g TomatenmarkPaprikamark50 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Lorbeerblätter getrocknet2
-
Sonnenweizen (z. B. von Ebly)200 g
-
gelbe Paprika in Würfeln (2 cm)150 - 200 g
-
Oliven, schwarz, entsteint abgetropft65 g
-
Zitrone (optioneel) geviertelt, zum Servieren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
1663 mg
Eiwitten
55 g
Calorieën
3076 kJ /
735 kcal
Vetten
36 g
Vezels
9.7 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Die perfekte Welle
18 recepten
Duitsland
Duitsland