Compatibele versies
Ensalada de remolacha sobre tostada de pan integral con queso frito
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verduras
- 500 g de remolacha cruda con piel, en mitades o enteras (máx. Ø 5 cm)
- 200 g de chirivías en trozos de 5 cm
- 600 g de agua
Ensalada de remolacha y chirivías
- 30 g de nueces peladas
- 600 g de agua
- 10 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 60 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
-
220 - 250
g de yogur griego
of 220 - 250 g de yogur natural - 10 g de zumo de limón
- 1 - 2 cucharadas de vinagre
- 1 - 2 cucharaditas de rábano picante en conserva (optioneel)
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 3 cucharadas de aceite de oliva
- 400 g de queso manchego tierno, en triángulos de 2 cm de grosor
- 4 rebanadas de pan integral tostadas
- 30 - 50 g hojas de rúcula
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2062 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1348.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r769640