Apparaten en accessoires
Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
12 raciones
Ingrediënten
-
450 g de harina de maíz precocida
-
8 huevos
-
450 g de cebolla en cuartos
-
250 g de aceite de girasol
-
500 g de leche entera fría
-
2 - 3 cucharaditas de sal
-
1 - 2 pellizco de pimienta molida
-
400 g de mozzarella fresca (con el líquido)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 ración
Natrium
755.5 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
2099.3 kJ /
501.8 kcal
Vetten
33.8 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
35.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 163
35 recepten
Spanje
Spanje