Apparaten en accessoires
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehen2
-
Sahne100 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Garam Masala1 geh. TL
-
Curry1 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin)1 geh. TL
-
Rahmspinat, TK in Pellets, nicht aufgetaut300 g
-
Kichererbsen, aus der Dose abgetropft530 g
-
Cherry-Tomaten250 g
-
Feta grob zerbröselt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
973 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
1659 kJ /
396 kcal
Vetten
27 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 6/2022
42 recepten
Duitsland
Duitsland