Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 240 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Seafood Soup
- 1 garlic clove
- 60 g shallots
- 30 g olive oil
- 1 pinch dried chilli flakes
- 120 g prawns, raw, peeled, deveined
- 300 g raw squid rings
- 400 g passata
- 100 g white wine
- 80 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g fresh mussels, cleaned and debearded
- 300 g white fish fillets, skinless, boneless (e.g. cod, haddock, sea bass), cut in pieces (3-4 cm)
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1543.7 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 856.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r768426