Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsione al basilico
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ cipollotto
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
Verdure
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porro a fettine sottili
- 150 g di carote, pelate e a cubetti (2 cm)
- 150 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2 cm)
- 150 g di peperoni rossi a pezzi (2 cm)
- 150 g di peperoni gialli a pezzi (2 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Farro perlato
- 250 g di farro perlato
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 550 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 638.4 kJ / 152.6 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 330.7 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r767561