Apparaten en accessoires
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 15min
8 raciones
Ingrediënten
-
5 g de aceite de coco para engrasar el molde
-
1000 g de batatas peladas en trozos
-
540 g de agua
-
1 ½ cucharaditas de vainilla líquida
-
3 huevos
-
100 g de azúcar moreno
-
200 g de leche de coco
-
50 g de aceite de coco
-
1 cucharada de ron
-
40 g de azúcar glas
-
20 g de coco rallado (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
99 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1444 kJ /
345 kcal
Vetten
17.2 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
14.2 g
Koolhydraten
44.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Recetas "sin" para todos
80 recepten
Spanje
Spanje