Apparaten en accessoires
Macarons roxos com ganache de chocolate e maracujá
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u. 30min
30 unidades
Ingrediënten
Ganache de chocolate e maracujá
-
chocolate de leite partido em pedaços170 g
-
polpa de maracujá s/ açúcar75 g
-
açúcar15 g
-
manteiga s/ sal30 g
Macarons roxos
-
açúcar210 g
-
amêndoa s/ pele110 g
-
claras de ovo (ver dica)100 g
-
Corante alimentar em gel roxo (ver dica)
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 unidade
Natrium
11.6 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
386.2 kJ /
92.3 kcal
Vetten
4.4 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
12.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Macarons
12 recepten
Portugal
Portugal