Compatibele versies
Lentejas con vinagreta de frambuesas y yogur stracciatella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yogur Stracciatella
- 80 - 100 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 360 g de yogur natural
- 20 - 30 g de miel
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Apio y manzana
- 170 g de tallos de apio en trozos de 2 cm
- 180 g de manzana (sin piel ni semillas) en trozos de 2 cm
- 20 g de zumo de limón
Vinagreta de frambuesas y nueces
- 100 g de frambuesas
- 40 g de nueces peladas
- 60 g de zumo de manzana
- 30 g de vinagre
- 40 g de aceite de oliva
- 15 g de mostaza
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
Terminación
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 250 g de queso feta en dados de 1 cm
- 2 - 3 ramas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3140 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 49.7 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 14.1 g
- Natrium
- 1206.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r763311