Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 1 Knoblauchzehe
- 1 grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt, in Ringen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Spitzpaprika, rot, in Stücken
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 20 g Tomatenmark
- 10 g Limettensaft
- 20 g Sherryessig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 20 g brauner Zucker
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
Bohnendip
-
1
Schalotte, halbiert
of 1 Zwiebel, klein, halbiert - 240 g Schwarze Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Schnittlauchdip und Guacamole
- 150 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 300 g Tortilla-Chips, Sorte nach Geschmack
- 200 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in dünnen Ringen
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 1 ¾ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
-
1
Schalotte, halbiert
of 1 Zwiebel, klein, halbiert - 1 Tomate, klein, halbiert
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 1 Avocado, reif, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2380 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1853 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r762594